Privé Fotografie Workshop

Je vindt het heerlijk om met jouw camera op pad te gaan. Bekijkt de wereld door jouw lens en geniet van het werk van andere fotografen. Professionals en amateurs. Zelf maak je graag natuurfoto’s, portretfoto’s, stadsfoto’s of bijvoorbeeld foto’s tijdens evenementen. Maar je hebt het gevoel dat je er nog niet alles uit haalt. Je camera kan beter en jij kunt nog beter.

Herken je dat gevoel? Ik wel. Zelf heb ik daarom ook altijd veel willen leren van andere fotografen. Daar lees je hier meer over. Vandaag de dag laat ik me nog graag inspireren, maar inspireer ik ook graag anderen. Zoals jij. Met veel bevlogenheid ben ik daarom gestart met 1 op 1 fotografie workshops. Ik kies liever niet voor standaard lessen, maar voor jouw customized fotografie workshop.

De privé fotografie workshops zijn super voor beginnende fotografen die hun camera(technieken) beter willen leren kennen. Ik trek ook graag op met gevorderde fotografen die zich willen specialiseren. Waar wil jij graag mee aan de slag: technieken, compositie, belichting, inspiratie, perspectief of iets totaal anders? 

Stuur me even een mailtje met jouw wensen, dan stellen we samen jouw perfecte en op maat gemaakte fotografie workshop samen. Veel mensen spreken voor hun workshop 1 of 2 dagdelen met me af, maar desgewenst kan ik je ook voor een langer traject professioneel ondersteunen.